POAH! Fiat 1300 Super

Vandaag in POAH!: De Fiat 1300 Super van Martin Verschoor uit het Noord-Hollandse 't Zand is gebouwd in 1978 en heeft origineel 150 pk, maar door de turbo 250 pk. De trekker geeft hem een heel apart gevoel van binnen. De trekker wordt niet alleen gebruikt voor de trekkertrek, maar ook op het bloembollenbedrijf waar hij werkt. Martin is onder trekkertrekliefhebbers bekend als: Danoontje Powerr.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer