Den+Ouden+neemt+Plant+Health+Cure+uit+Oisterwijk+over
Nieuws
© Twan Wiermans

Den Ouden neemt Plant Health Cure uit Oisterwijk over

Plant Health Cure (PHC) in Oisterwijk is sinds 1 januari 2021 onderdeel van het familiebedrijf Den Ouden Groep in Schijndel. Den Ouden versterkt hiermee zijn positie in de markt voor organische meststoffen.

Directievoorzitter Jeroen den Ouden van Den Ouden Groep: 'Deze aanvulling zorgt voor een betere positionering in de markt en daarmee kan Den Ouden van nog meer toegevoegde waarde zijn voor zijn klanten.'

Den Ouden werkt al langer intensief samen met PHC. Pius Floris van PHC: 'Om de groei voort te zetten, is aansluiting gezocht en gevonden bij Den Ouden. Er zijn diverse synergieën mogelijk met de andere activiteiten van Den Ouden, waardoor beide bedrijven zich verder kunnen ontplooien.'


Plantgezondheid

PHC heeft zich in de laatste zeven jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van verbeteren van plantgezondheid in Nederland. In 2022 wordt de nieuwe EU-meststoffenwet van kracht. Daaronder vallen de biostimulanten en de (vloeibare) organische meststoffen die PHC produceert.

Door de overname van PHC is Den Ouden in staat om een completer pakket aan te bieden die allemaal iets te maken hebben met 'onze bodem' en 'de natuur'. Met de overname krijgt Den Ouden de mogelijkheid om de toenemende vraag te blijven beantwoorden en (totaal)oplossingen te bieden op het gebied van bodemgezondheid en -inrichting.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer