MW+machines+nieuwe+verdeler+Yanmar%2Dtrekkers+in+Nederland
Nieuws
© MW machines

MW machines nieuwe verdeler Yanmar-trekkers in Nederland

MW machines in het Overijsselse Olst is met ingang van dit jaar full-line dealer van Yanmar-trekkers van 22 tot 60 pk.

Ook werkt het bedrijf samen met Yanmar Europe aan een sluitend dealernetwerk binnen Nederland. Beide partijen gebruiken daarvoor de al bestaande klantenkring van MW machines en hun gezamenlijke kennis en ervaring binnen de sector.

Als importeur en producent van aanbouwwerktuigen voor compacttrekkers is MW machines een bekende naam binnen de groene sector. Vanaf dit jaar breidt het Olster bedrijf de werkzaamheden uit met het verdelen van Yanmar-trekkers. Eigenaar Erik Duteweert: 'Yanmar is een sterk merk met een flinke staat van dienst. Het is voor ons een mooie uitdaging om met dit topmerk aan de slag te gaan.'


Dealernetwerk

MW machines zet voor de verdeling van de Yanmar-trekkers het eigen netwerk in. 'We hebben in Nederland een uitgebreide kring van tuin-en-parkbedrijven, waaraan we onze werktuigen uitleveren. Een kleine selectie daarvan, zo'n vijftig in totaal, wordt Yanmar-dealer', vertelt Duteweert.

'Dit zijn bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben en die ons en Yanmar een warm hart toedragen. We geven ze advies en technische ondersteuning, maar leveren bijvoorbeeld ook promotiematerialen. Daarnaast kunnen ze bij ons terecht voor het bestellen van onderdelen en we helpen ze met het demonstreren van de trekkers.'


Modellen

De reeks compacttrekkers van Yanmar bij MW machines bestaat nu uit vijf verschillende HST- en iHMT Vario-modellen, die elk met rolbeugel of cabine verkrijgbaar zijn. Duteweert: 'De range loopt van de kleine SA221 met 22 pk motorvermogen tot de grote YT359 van 60 pk. Later dit jaar komt de YM3-serie erbij. Dit zijn extra toegankelijke trekkers met handschakeling die, net als de overige modellen, zeer gebruiksvriendelijk zijn.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer