Fransen Gerrits en Fierens Mengvoeders bundelen krachten

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits BV uit het Brabantse Erp en het Belgische Fierens Mengvoeders NV uit Temse, onder de rook van Antwerpen, gaan met de start van 2021 intensief samenwerken. Fransen Gerrits neemt daarbij een belang in Fierens Mengvoeders.

Fransen+Gerrits+en+Fierens+Mengvoeders+bundelen+krachten
© Nieuwe Oogst

Door kennis te bundelen kunnen de voeders en adviezen verder verbeterd worden en de klanten nog beter worden bediend, stellen beide ondernemingen. Door een grensoverschrijdend netwerk in Zuid-Nederland en Vlaanderen is samenwerken binnen de keten gemakkelijker en daar kunnen klanten hun voordeel mee doen, stellen de bedrijven.

Beide bedrijven gaan daarbij onder de eigen naam verder. Hierdoor blijft de vertrouwde adviseur de klanten bedienen, aldus de beide ondernemingen. De winst van de samenwerking zit in schaalvoordeel, zoals bij inkoop, nutritie, automatisering en kwaliteitszorg.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  20 %
 • Zaterdag
  9° / 5°
  60 %
Meer weer