Transformatie+geeft+De+Gier+Drive+Systems+omzetgroei
Nieuws
© Studio Kastermans

Transformatie geeft De Gier Drive Systems omzetgroei

De Gier Drive Systems in Wateringen heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie doorgemaakt. Mede daardoor steeg de omzet sterk.

De Gier Drive Systems is onder andere actief op het gebied van aandrijfoplossingen voor de internationale tuinbouw, de intensieve veehouderij en gewasbewaring. De transformatie bij De Gier startte zo'n drie jaar geleden. Met een onderzoek naar klantwaarde als basis voor verbetering presenteert het bedrijf het nieuwe De Gier: Let's Gear Up.

Algemeen directeur Rob Sandberg: 'Met het groeien van de wereldbevolking en de toenemende aandacht voor het buitenland in Nederlandse agrarische oplossingen en toepassingen, verwachten we de komende jaren verdere groei. We hebben dan ook besloten om te investeren in een groter vloeroppervlak, betere productieapparatuur en moderne assemblagelijnen. Daarnaast hebben we ingezet op verbetering van onze logistiek.'


Klantwaarde

Met het verbeteren van de productie en de logistiek was De Gier er nog niet. Eind vorig jaar is ook besloten om onder de klanten een onderzoek te doen naar klantwaarde. Daaruit bleek dat De Gier goed scoorde op kwaliteit van de producten, leverbetrouwbaarheid, responstijd op vragen, garantietermijn en levensduur, klantfocus en de vertrouwensrelatie.

Bij de online en offline productinformatie zat een verbeterpunt. Om de transformatie helemaal compleet te maken, is besloten om het merk De Gier beter en anders op de kaart te zetten. Het bedrijf wilde het merk een persoonlijke 'smoel' geven. Daarom is gekozen voor Let's Gear Up.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  20 %
Meer weer