Zuivelnoteringen+zeer+stabiel
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen zeer stabiel

Vrijwel alle zuivelnoteringen van ZuivelNL bleven in week 31 gelijk. Alleen de notering voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden noteerde 3 euro lager en komt nu uit op 215 euro.

De notering voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden bleef staan op 204 euro. Vollemelkpoeder bleef stabiel op 272 euro, weipoeder op 70 euro en verse boter op 333 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.De zuivelnoteringen zijn al een aantal weken behoorlijk stabiel. Eind maart en begin april leverden ze flink in door de coronacrisis. Vanaf de tweede helft van april herstelden ze weer wat. Maar de prijzen van voor de crisis worden niet gehaald. Ze zijn gestabiliseerd op een lager niveau.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 4°
  30 %
 • Dinsdag
  16° / 2°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
Meer weer