Roald+van+Noort+interim%2Ddirecteur+ZuivelNL
Nieuws
© CRV

Roald van Noort interim-directeur ZuivelNL

Roald van Noort is door het bestuur van ZuivelNL aangesteld als interim-directeur van deze organisatie. Door het vertrek van de huidige directeur Janine Luten per 14 augustus is er een vacature ontstaan voor de positie van directeur van ZuivelNL. Van Noort start op 1 september.

Van Noort is geen onbekende in melkveehouderijland. Hij was tot 1 mei 2020 CEO van CRV Holding. Daarvoor heeft hij verschillende managementposities vervuld bij Nutreco.


Jorrit Jorritsma, voorzitter van het bestuur van ZuivelNL, is blij met de aanstelling van een interim-directeur op zo'n korte termijn: 'Met de komst van Roald van Noort heeft ZuivelNL de beschikking gekregen over een zeer ervaren directeur. Hij kent de melkveehouderijsector, is goed op de hoogte van de structuren en van nieuwe ontwikkelingen.'


Nieuwe directeur op 1 januari

Van Noort zal tot eind december 2020 als interim-directeur beschikbaar zijn. Het bestuur van ZuivelNL streeft ernaar per 1 januari 2021 een vaste nieuwe directeur te kunnen benoemen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer