Sch%C3%A4ffer+Nederland+alleenrecht+op+import+wielladers
Nieuws
© Frits Huiden

Schäffer Nederland alleenrecht op import wielladers

Het importeurschap van Schäffer-wielladers komt in handen van één bedrijf: het nieuw opgerichte Schäffer Nederland. Deze onderneming maakt deel uit van de Verhoeven Group.

De Verhoeven Group kreeg in 2017 al de importeurrechten voor de gele lijn wielladers voor bouw en industrie. In januari werd het importeurschap voor de rode lijn, wielladers voor de agrarische sector, overgenomen van Cees Berkhof.

Beide lijnen behoren dus vanaf 2020 toe aan exclusief importeur Schäffer Nederland, met het hoofdvestiging in Zeewolde. Het bedrijf gaat de wielladers van het Duitse merk verdelen in Nederland middels een combinatie van directe verkoop en een dealernetwerk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer