MS+Schippers+geeft+advies+via+video
Nieuws
© MS Schippers

MS Schippers geeft advies via video

MS Schippers gaat klanten online via een videoverbinding adviseren. Als gevolg van de coronacrisis gaan de adviseurs van het bedrijf minder vaak op pad. Het bedrijf ontwikkelde daarom K.I.T. (Keep In Touch).

Het bedrijf vindt het belangrijk om de zorg voor dieren zo goed mogelijk door te laten gaan. Vanaf vrijdag wordt gestart met Google Meet als hulpmiddel. Dat is software van Google waarmee de adviseur en veehouder met elkaar kunnen bellen, elkaar kunnen zien en waarbij de adviseur tegelijkertijd het beeld van zijn computerscherm kan delen met de veehouder.

Volgens Mark van de Voort van MS Schippers willen adviseurs nu juist weten hoe het gaat met klanten. 'Is alles onder controle? Hoe is het met de dieren, kunnen we helpen?' De komende periode zullen steeds vaker afspraken digitaal plaatsvinden en de verwachting is dat meer bedrijven volgen. MS Schippers levert onder meer producten en diensten waarmee de hygiëne op veebedrijven kan worden verbeterd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
 • Maandag
  25° / 16°
  60 %
Meer weer