Nieuwe programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek

Andries Middag wordt de nieuwe programmamanager Greenport Duin- en Bollenstreek. De Greenport is het samenwerkingsverband van overheden, ondernemers, onderwijs en onderzoek in de regio tussen Haarlem en Leiden.

Nieuwe+programmamanager+Greenport+Duin%2D+en+Bollenstreek
© Greenport Duin en Bollenstreek

Middag gaat vanaf 1 september leiding geven aan het team dat zich bezighoudt met het stimuleren van innovatie, ruimtelijke herstructurering, duurzaamheid en de positionering van de greenport.

Verbindende partner

Greenport Duin- en Bollenstreek bestaat ruim acht jaar en heeft zijn toegevoegde waarde als verbindende partner ruimschoots bewezen. De komende jaren ligt de nadruk op het versterken van innovatiekracht en het verbinden van ondernemers uit de diverse sectoren in de land- en tuinbouw en daarbuiten.

Dit gebeurt onder andere in samenwerking met de zes andere greenports in ons land, provincies en het Rijk. Ondernemers en hun organisaties en onderwijs en onderzoek completeren het werkveld van de greenport.

In de aansturing van de taken van de greenport spelen ondernemers, onderzoekers en onderwijs de komende jaren een grotere rol dan voorheen het geval was. Hiervoor wordt stichting Greenport Duin- en Bollenstreek opgericht, waar ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid in vertegenwoordigd zijn.

LTO Noord

Middag is op dit moment nog manager bij LTO Noord voor de regio West-Nederland en vanuit die rol goed bekend met de regio, de verschillende organisaties en de opgaven die er liggen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer