Cees Veerman voorzitter Greenport Ontwikkelingsmaatschappij

Cees Veerman is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) in de Duin- en Bollenstreek. De benoeming gaat in per 22 mei. Veerman vervangt Jacques Teelen die na negen jaar terug treedt.

Cees+Veerman+voorzitter+Greenport+Ontwikkelingsmaatschappij
© Archief

De Greenport Ontwikkelingsmaatschappij zorgt er door ruimtelijke plannen en investeringen voor dat de Duin- en Bollenstreek mooier, economisch sterker en toekomstbestendig wordt. Dat doet GOM onder meer door met grondeigenaren afspraken te maken over het slopen van verouderde en niet meer gebruikte opstallen, door de groei van greenportondernemingen ruimtelijk mogelijk te maken en moderne vestigingslocaties te ontwikkelen.

Minster

Veerman is gekozen omdat hij ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring heeft. Hij was onder meer Minister van Landbouw van 2002 tot 2007, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Researchcentrum en commissaris van Rabobank. Op dit moment vervult hij nog een aantal toezichthoudende functies, waaronder voorzitter van de coalitie HOT, president-commissaris van Royal Reesink bv en voorzitter van het Nationaal Groenfonds.

Onno Zwart, directeur van GOM, ziet uit naar de samenwerking met Veerman: 'Jacques Teelen heeft als toezichthouder van het eerste uur een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van GOM. Door de brede kennis en ervaring van Cees Veerman, maar ook door zijn bijzondere interesse in de herstructurering van de Greenport Duin- en Bollenstreek en de werkzaamheden van GOM, zal hij een waardig opvolger zijn.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer