Wout Hogervorst winnaar Beste LMB 2015

Landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst uit Noord-wijkerhout is het beste landbouwmechanisatiebedrijf (LMB) van Nederland in 2015. Dat is woensdag bekend-gemaakt tijdens GroenTechniek Holland in Dronten.

Wout+Hogervorst+winnaar+Beste+LMB+2015
© LMB Wout Hogervorst

Voor het tweede jaar op rij organiseerden brancheorganisatie Fedecom, expertisecentrum PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie de verkiezing Beste LMB.

Landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst weet volgens de onafhankelijke jury onder leiding van Jan Maris het beste in te spelen op de verwachtingen en wensen van de fabrikant en importeur.

Innovatief en flexibel

Volgens de jury onderscheidt LMB Wout Hogervorst zich door zijn innovatieve kracht met de ontwikkeling van spuitmachines. Maar ook door het flexibel inspelen op marktbewegingen door het veranderen van leverancier op het vlak van trekkers en vorkheftrucks.

Wout Hogervorst bleef de twee andere genomineerden LMB A. de Bruin uit Bodegraven en LMB A. den Dekker & Zn. uit Werkendam nipt voor. Ruim veertig Nederlandse bedrrijven kwalificeerden zich voor de verkiezing Beste LMB 2015.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer