Ervaringen+natuurinclusieve+landbouw+online
Nieuws
© Koen van Wijk

Ervaringen natuurinclusieve landbouw online

Met de lancering van natuurlijkboeren.nl wil Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) aandacht vragen voor natuurinclusieve landbouw en kennisontwikkeling stimuleren.

Op de site zijn verhalen te vinden van boeren die natuurinclusieve landbouw in praktijk brengen. Ook zijn er zijn relevante artikelen, rapporten en nieuwsberichten te vinden. Via een forum kunnen geïnteresseerden met elkaar ideeën uitwisselen.

Het doel van NMZH met natuurlijkboeren.nl is boeren, agrarische collectieven en vrijwilligers te inspireren en ondersteunen in Zuid-Holland om met natuurinclusieve maatregelen aan de slag te gaan. Daarmee kunnen ze zo de verduurzaming van de landbouw in Zuid-Holland stimuleren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  20° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
Meer weer