Mora+komt+met+vleessnacks+van+moederdieren
Nieuws
© Ger Loeffen

Mora komt met vleessnacks van moederdieren

Met de Crispy Chick'n burgers en strips legt Mora twee nieuwe producten in het winkelvriesvak. Die zijn gemaakt van vlees van uitgelegde moederdieren met het duurzaamheidslabel NoviPlus van Novi-Pluim.

De Van Geloven Groep, met Mora als een van de grootste merken, is afnemer van diverse NoviPlus-producten. Ze worden onder meer door Mora onder eigen keurmerk 'Beter Welzijn' verkocht.

© kipburger

Evert-Jan Sturkenboom, inkoper vlees, vis en groenten bij Van Geloven: 'We kopen zoveel mogelijk duurzame stromen in die een plus opleveren en qua criteria passen binnen de scope van ons welzijn keurmerk 'Beter Welzijn'. De Novi-Plus moederdieren voldoen aan die criteria'.

Bonussysteem

Binnen het NoviPlus-concept moeten zowel de vermeerderaars, transporteur en slachterij Remkes aan criteria van dierenwelzijn en duurzaamheid voldoen. Een bonussysteem op basis van dierwelzijnscriteria maakt deel uit van het concept en is voor de vermeerderaar een positieve stimulans.

Weer

 • Woensdag
  6° / 4°
  90 %
 • Donderdag
  5° / 3°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
Meer weer