Consument vindt Albert Heijn duurzaamste supermarkt

Voor de derde keer op rij hebben consumenten Albert Heijn (AH) uitgeroepen tot meest duurzame supermarkt van Nederland. Dat werd woensdag bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Sustainable Brand Awards 2019 in Amsterdam.

Consument+vindt+Albert+Heijn+duurzaamste+supermarkt
© AH

De prijs is gebaseerd op de Sustainable Brand Index, een jaarlijks onderzoek onder Nederlandse consumenten naar hun gevoel bij de duurzaamheid van bekende merken in Nederland. Bestuursvoorzitter Marit van Egmond van AH was blij dat de supermarktketen de prijs weer won. 'We zetten ons al jaren in voor mens, dier en milieu. Dat doen we samen met onze telers en boeren, leveranciers en overige partners. Gelukkig worden onze inspanningen opnieuw herkend.'

Albert Heijn kijkt alweer vooruit, zei Van Egmond. 'We zitten niet stil. Ook in 2019 pakken we met alle AH'ers met veel energie door op duurzame thema's als milieu, gezondheid, eerlijke producten, dierenwelzijn en lokale betrokkenheid. Zo bieden we alle ingrediënten voor een beter leven, voor iedereen.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
Meer weer