Technische+open+dag+Niestijl+goed+bezocht
Nieuws
© Eigen Foto

Technische open dag Niestijl goed bezocht

De technische open dag bij mechanisatiebedrijf Niestijl in Siddeburen is goed bezocht. Het Groningse bedrijf organiseerde de dag in het kader van het 100-jarig bestaan.

De technische open dag was op woensdag 13 maart. ‘Een mooi moment om klanten uit te nodigen en te informeren over de techniek in de landbouwmechanisatie’, zegt directeur Johan Bolhuis van Niestijl. ‘De techniek heeft de afgelopen honderd jaar niet stil gestaan. Niestijl is meegegaan in die ontwikkelingen.’

Informatiecentrum

Speciaal voor het evenement was de werkplaats ingericht als informatiecentrum waar een aantal aspecten werden uitgelicht omtrent hydrauliek, elektronica, gps en mechanisatietechniek. De bezoekers konden onder andere de opengewerkte modellen van motoren en versnellingsbakken van dichtbij bekijken.

Bolhuis: ‘We kijken terug op een geslaagde open dag. In het kader van het 100-jarig bestaan gaan we dit jaar nog een aantal evenementen organiseren. Boeren, loonwerkers en geïnteresseerden moeten onze website en onze nieuwsbrief in de gaten houden.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  27° / 18°
  80 %
 • Zondag
  27° / 17°
  60 %
 • Maandag
  24° / 18°
  70 %
Meer weer