Niestijl+dealer+Kr%C3%B6ger+Fahrzeugbau+in+Groningen
Nieuws
© Eigen Foto

Niestijl dealer Kröger Fahrzeugbau in Groningen

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen is sinds september 2018 aangesteld als leverancier van twee- en drie-assige transportmiddelen van Kröger Fahrzeugbau.

Het programma bestaat uit Kröger Agroliner-serie met landbouwkippers, silage-schuifwagens, haakarmcarriërs en transportwagens. Daarnaast grondkippers uit de Kröger Terraliner-serie met rechthoekige of half-pipe opbouw.

‘De klantwensen in het landbouwtransportsegment worden alsmaar specifieker. Wij zien een verschuiving in de aanvragen van eenvoudig transportmiddel naar een klantspecifieke geconfigureerde machine’, zegt Johan Bolhuis, bedrijfsleider van Niestijl Mechanisatie. ‘Kröger biedt ons de mogelijkheden om in deze klantspecifieke wensen te voorzien.’

Korte lijnen

Het familiebedrijf Kröger kenmerkt zich door de korte lijnen, service en kwaliteit, aldus Symen van der Veen, verkoopleider in Nederland en België voor Kröger. ‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat het team van Niestijl de bedrijfsvisie van Kröger in Groningen kan overdragen en leveren.’

De machines van Kröger zijn in uiteenlopende versies uit te voeren, waarbij alleen al bij de aardappel- en graankippers 56 verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. De silagewagens zijn vloeistofdicht waardoor ze naast de inzet tijdens de gras- en maïsoogst ook prima inzetbaar zijn voor transport van graan, bieten, compost of houtsnipper.

Robuuste wagen

De universele transportwagen is een robuuste wagen die zeer geschikt is voor het transporteren van kisten of andere stukgoederen. Alle haakarmcarriërs zijn uitgerust met het Meiller haakarm-systeem en leverbaar in 20-, 25- of 30-tons uitvoering, waarbij specifieke wensen van de klant mogelijk zijn.

De grondkippers zijn leverbaar in half-pipe of rechthoekige uitvoeringen. Op wens leverbaar in Hardox-uitvoering en met Tridec-onderstel. Deze machines zijn leverbaar in tandem- of tridem-uitvoering, met starre, naloop of gedwongen besturing, met verschillende veersystemen, uiteenlopende bandenmaatbreedte en hoogtes.

Alle voertuigen voldoen aan de ‘Voorschriften voor Getrokken Voertuigen’ zoals deze per 1 januari 2018 ook in Nederland van kracht zijn geworden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer