Niestijl Mechanisatie gaat voor concurrentie

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen heeft de merken trekkers en landbouwmachines verdeeld over twee verkoopunits. Deze gaan onderling concurreren.

Niestijl+Mechanisatie+gaat+voor+concurrentie
© nieuwe oogst

'Wij sparen elkaar niet. We hebben elk een eigen verantwoordelijkheid en gaan met onze eigen merken naar de klanten', zegt Hans van Dam van Niestijl.

Deze keuze is vooral ingegeven omdat Niestijl streeft naar een verdere specialisatie van de medewerkers. Verkopers gaan op pad voor trekkers van Massey Ferguson of Fendt en voor hooibouwwerktuigen van Krone of Fella.

Advies

'Dat is beter voor de uitstraling van de afzonderlijke merken en voor het advies aan de klanten. Zo kunnen we de boeren beter van advies dienen', zegt Van Dam, onder meer verkoopleider voor Massey Ferguson.

De situatie is goed te vergelijken met die van voor 2007. Op verschillende vestigingen konden de klanten terecht voor Fendt of Massey Ferguson. Sinds 2007 zijn de merken samengevoegd onder één dak in Siddeburen.

Eigen plek

'Fendt en MF stonden in één showroom en alle merken machines stonden door elkaar. Nu heeft elk merk zijn eigen plek', zegt Wilfred Borchers, onder meer verkoopleider voor Fendt en Krone.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer