Aardappels+poten+en+rug+vormen+in+%C3%A9%C3%A9n+werkgang
Nieuws
© Eigen Foto

Aardappels poten en rug vormen in één werkgang

Met de Zibo Aanbouw-Rugvormer zijn in een werkgang aardappelen te poten en is de rug te vormen. De rugopbouw zorgt voor een goede waterhuishouding.

De beschikbaarheid van arbeid en beperking van bodembelasting zijn jaarlijks terugkerende aandachtspunten op het akkerbouwbedrijf. Door werkzaamheden te combineren, wordt het aantal werkgangen beperkt, stelt Zibo.

De aanbouw-rugvormer - die direct achter de aardappelplantmachine is te monteren - bespaart de aardappelteler veel tijd, wordt de bodem minder belast en is bovenal sprake van een volumineuze rug waarin aardappels goed kunnen groeien. Zibo Aanbouw-Rugvormers zijn beschikbaar voor 4- en 8-rijige aardappelplantmachines en modulair achter diverse aardappelplantmachines te monteren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  26° / 17°
  60 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
Meer weer