Koepon+en+CRI+samen+verder+als+URUS
Nieuws
© Pixabay

Koepon en CRI samen verder als URUS

Koepon Holding BV en Cooperative Resources International (CRI) gaan per direct samen als één organisatie: URUS.

Het nieuwe bedrijf concentreert zich op de genetica voor de kunstmatige inseminatie van melkvee en vleesvee en de digitale managementondersteuning. 'Hoewel URUS een nieuwe naam is in de wereldwijde landbouwindustrie, heeft het bedrijf diepe wortels in de sector,' zegt algemeen directeur Cees Hartmans.

'De bedrijven binnen de URUS-familie - AgSource, Alta Genetics, GENEX, Jetstream Genetics, PEAK / GENESIS, SCCL en VAS - hebben een geschiedenis van het ondersteunen van zuivel- en rundvleesproducenten over de hele wereld.'

Toekomstige behoeften

'Nu, als onderdeel van deze nieuwe organisatie, zijn deze bedrijven nog beter in staat om te voldoen aan de toekomstige behoeften van leden en klanten', vervolgt Hartmans. Door dit, in december 2017 aangekondigde samengaan heeft Urus een coöperatief en particulier eigendom. Koepon was immers het bedrijf van Wijnand Pon.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  27° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer