Onlineonderzoek+fokkerijorganisaties
Nieuws
© Twan Wiermans

Onlineonderzoek fokkerijorganisaties

Fokscan, een onlineonderzoek naar de leveranciers van vrouwelijk en mannelijk fokmateriaal voor zeugenhouders, gaat binnenkort weer van start. Dit onderzoek wordt voor de tweede keer gehouden door marktonderzoeker Geelen Consultancy.

In de online FokScan 2018 beoordelen zeugenhouders hun belangrijkste leverancier op onderdelen als de kwaliteit en het aanbod van het fokmateriaal, bedrijfsbegeleiding en prijzen van fokmateriaal. Nieuw in 2018 is dat de zeugenhouders nu ook de ki-organisaties kunnen beoordelen.

De deelnemende fokkerij- en ki-organisaties ontvangen een rapportage met de beoordeling door hun klanten in vergelijking met de gemiddelde scores van de niet-klanten. Het onderzoek geeft inzicht hoe de leveranciers presteren en wat beter kan, met als doel de zeugenhouders beter van dienst te kunnen zijn.

Twee jaar later

De vorige FokScan werd in 2016 gehouden. Volgens Geelen Consultancy was dat een succes en gaat de FokScan nu ook laten zien of de belangrijkste leverancier van fokmateriaal voor zeugenhouders nu beter of slechter wordt beoordeeld in vergelijking met twee jaar geleden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 7°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  15° / 10°
  10 %
Meer weer