Mechan+Groep+presenteert+nieuwe+Holder
Nieuws
© Hendrik Begeman

Mechan Groep presenteert nieuwe Holder

De Mechan Groep presenteerde onlangs nieuwe werktuigendragers van het Duitse merk Holder. Het gaat om twee nieuwe modellen: de X45 en de X45i.

Het verschil tussen beide is dat de X45 is uitgevoerd met een 44 pk dieselmotor en de X45i met een 42 pk benzinemotor, beide zijn watergekoelde motoren van het merk Kubota. De trekkers hebben een hydrostatische aandrijving en een maximum snelheid van 27 kilometer per uur. De spoorbreedte is 1,36 meter.

Ze zijn inzetbaar met meerdere aanbouwwerktuigen, zowel voor als achter de werktuigendrager. Denk bijvoorbeeld aan sneeuwschuivers, maaiapparatuur en veegmachines. De presentatie stond vooral in het teken van de veegtechniek. Dit wordt een steeds belangrijker thema, vooral voor het verwijderen van onkruiden op verhardingen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  26° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
Meer weer