Hagelunie-directeur Koeckhoven geridderd bij afscheid

Hagelunie-directeur Bernard Koeckhoven uit Den Haag is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding woensdag uitgereikt bij zijn afscheid van verzekeraar Achmea.

Hagelunie%2Ddirecteur+Koeckhoven+geridderd+bij+afscheid
© Achmea

Sinds twintig jaar werkt Koeckhoven, boerenzoon uit de Haarlemmermeer, bij Achmea-onderdelen. De afgelopen zeventien jaar was hij directeur van Hagelunie. Hij heeft zich in die tijd sterk ingezet voor het vinden van oplossingen voor agrarische risico- en continuïteitsvraagstukken.

Eerder was Koeckhoven algemeen secretaris van de toenmalige Katholieke Nederlandse Boeren- en Tuindersbond. Na de oprichting van LTO-Nederland in 1995 was hij gedurende ruim drie jaar de eerste directeur van de landelijke belangenorganisatie.

Bestuurlijk actief

Koeckhoven is bestuurlijk actief als lid van de Raad van Commissarissen LTO-Groeiservice en als bestuurder van onder meer Vrienden van het Nationale Veeteeltmuseum, Stichting Atelier Waarden van het Land en het Comité van Aanbeveling van de Nationale Zomerbloemententoonstelling.

De koninklijke onderscheiding werd hem uitgereikt door Agnes van Aardenne, burgemeester van het Westland. Dat gebeurde tijdens een afscheidssymposium in het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer