Wilbert+Flier+technisch+directeur+HLB
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Wilbert Flier technisch directeur HLB

Wilbert Flier is per 1 september benoemd tot technisch directeur bij het HLB in Wijster. Flier is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle onderzoek.

Algemeen directeur Janny Peltjes ziet in de aanstelling van Flier een kwaliteitsimpuls voor de organisatie. 'Zowel technisch als commercieel krijgen we met deze benoeming meer slagkracht en kunnen we op termijn de kwaliteit van ons onderzoek en advies borgen.'

Toonaangevend kenniscentrum

Peltjes verwacht dat Flier als technisch directeur een leidende rol zal spelen in de strategische transitie van HLB en de HLB-groep naar een toonaangevend kenniscentrum voor duurzame, biologische en rendabele landbouw. De HLB-groep richt zich hierbij met name op bodemgezondheid, plantweerbaarheid en biologische en geïntegreerde gewasbescherming.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  27° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
Meer weer