Nieuwe+Oogst+TV+nu+ook+via+de+kabel
Nieuws
© Arie Meijer

Nieuwe Oogst TV nu ook via de kabel

Nieuwe Oogst TV is vanaf deze week ook via de kabel te bekijken. RTV Drenthe zendt vanaf vrijdag 7 september het Nieuwe Oogst TV Agrarisch Journaal uit.

De regionale omroep uit Drenthe brengt iedere vrijdag om 12.00 uur een compilatie van het agrarische nieuws van die week. Daarnaast wordt het programma op zondag vier keer herhaald. Nieuwe Oogst TV Agrarisch Journaal is een bulletin van circa tien minuten en bevat nieuwsitems en reportages vanuit de agrarische sector. Afgesloten met het agrarische weerbericht van InfoPlaza.

Hoofdredacteur/uitgever Patrick Bramer van Nieuwe Oogst is verheugd met de samenwerking. ‘Via RTV Drenthe krijgt Nieuwe Oogst een groter podium en kunnen we boeren en tuinders nog beter bedienen. Vanuit de luie stoel zijn onze reportages te bekijken. Daarnaast bereiken we met deze samenwerking ook het brede publiek dat interesse heeft in de land- en tuinbouw.’

Eindredacteur Martin van der Veen van RTV Drenthe is blij met de samenwerking: 'Drenthe is per slot van rekening ook een plattelandsprovincie, dus als TV Drenthe één keer per week in samenwerking met Nieuwe Oogst een agrarisch journaal kan uitzenden is dat een goede zaak. We willen boeren en tuinders en ander geïnteresseerden hierin graag tegemoet komen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  22° / 7°
  20 %
 • Vrijdag
  23° / 9°
  20 %
 • Zaterdag
  18° / 9°
  20 %
Meer weer