Cannabis+Connect+wil+proef+met+staatswiet+gefaseerd+invoeren
Nieuws
© wiet-info.nl

Cannabis Connect wil proef met staatswiet gefaseerd invoeren

Het experiment met de door de staat gekweekte cannabis moet gefaseerd worden ingevoerd, stelt Cannabis Connect.

Cannabis Connect is een vereniging van 250 cannabisondernemingen in een reactie op de commissie-Knottnerus die de overheid advies uitbracht over de gesloten coffeeshopketen. In de beginfase van het experiment zouden shops de gereguleerde wiet moeten kunnen aanbieden naast hun oude assortiment van de coffeeshop, stelt Cannabis Connect.

• Lees ook: Burgemeester wil legale wietteelt op boerenbedrijf

Er kan dan worden gekeken of de gereguleerde wiet aanslaat bij de consument, aldus de sector. Ook pleiten de ondernemingen ervoor dat de coffeeshops zelf hun wiet moeten kunnen telen en hun hasj kunnen blijven verkopen die uit het buitenland komt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 16°
  70 %
Meer weer