AgroTechniek+Holland+vergroot+druktegevoel
Nieuws
© Han Reindsen

AgroTechniek Holland vergroot druktegevoel

AgroTechniek Holland 2018 heeft voor de jubileumeditie enkele wijzigingen doorgevoerd die een positieve impact moeten hebben voor de exposanten. Minder diepe stands gaan het druktegevoel vergroten.

De beurs AgroTechniek Holland 2018 zal van 12 tot en met 15 september voor de vijfde keer plaatsvinden op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. Voor deze eerste jubileumeditie zijn een aantal verbeteringen ingevoerd, meldt brancheorganisatie Fedecom.

De relatiekaarten worden niet meer achteraf doorbelast. Exposanten en hun dealers kunnen zo kosteloos hun gehele netwerk uitnodigen en ontvangen op hun beursstand. Ook zijn de zes gangpaden waar bezoekers over lopen anders aangelegd. Hierdoor zijn veel stands nu minder diep en zal de druktebeleving worden vergroot.

Demonstraties

Dit in combinatie met vele demonstraties (onder andere aardappelen, bieten, mais en niet kerende grondbewerking), themapaviljoens (zero accidents-, TIM-onderwijs-, Zo Goed Als Nieuw-paviljoen) en activiteiten (trekkerparcours, behendigheidstest) moeten de komende AgroTechniek Holland tot de beste beurseditie uit de reeks van vijf maken, aldus Fedecom.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  34° / 20°
  10 %
 • Woensdag
  25° / 18°
  10 %
 • Donderdag
  23° / 13°
  10 %
Meer weer