Mueller+melkkoelsystemen+verhuist+naar+Groenlo
Nieuws
© Eigen Foto

Mueller melkkoelsystemen verhuist naar Groenlo

Mueller melkkoelsystemen is verhuisd naar bedrijventerrein Laarberg in Groenlo. Bij de officiële opening bracht een zeearend de sleutel van het nieuwe bedrijfspand.

Jarenlang had Mueller in Nederland vier vestigingen: in Wesepe (serviceorganisatie), in Assen (hoofdkantoor) en twee in Lichtenvoorde (productie). Omdat het bedrijf uit zijn jas groeide en er interesse was voor het terrein van een van de locaties in Lichtenvoorde, werd besloten om alle activiteiten te verhuizen naar Groenlo.

Op 22 mei 2017 werd gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, bestaande uit circa 18.000 vierkante meter productiefaciliteit, 2.500 vierkante meter kantoor en 300 vierkante meter testruimte. In het pand zijn alle vestigingen samengevoegd.

Officiële opening

Op 2 maart werd de nieuwe huisvesting opgeleverd en op 9 april werd het gebouw door alle medewerkers in gebruik genomen. Op 1 juni was de officiële opening. Het ontwerp werd gemaakt door Habeon Architecten en de realisatie was in handen van bouwbedrijf Heembouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  35° / 19°
  10 %
 • Donderdag
  37° / 22°
  10 %
 • Vrijdag
  35° / 23°
  20 %
Meer weer