Nieuwe+raad+Goeree+maakt+kennis+met+landbouw
Nieuws
© LTO Noord Goeree Overflakke

Nieuwe raad Goeree maakt kennis met landbouw

De kersverse gemeenteraad en College van B en W van Goeree Overflakkee heeft tijdens een werkbezoek aan Loonbedrijf Moyses in Stellendam een beeld gekregen van de belangrijkste agrarische issues op het eiland.

Tijdens het werkbezoek op 25 mei werden zorgen geuit over woningbouw in het buitengebied onder de Ruimte voor Ruimteregeling en over de ontsluiting van agrarische bedrijven voor vrachtverkeer.

De raadsleden en bestuurders bespraken veel punten uit het Agrarisch Ontwikkelings Programma van LTO Noord Goeree Overflakkee met aanwezige vertegenwoordigers vanuit de sector. Het werkbezoek was georganiseerd door LTO Noord Goeree Overflakkee, KAVB en de Plattelandsjongeren.

Duurzaam

Specifieke aandacht was er tijdens het bezoek voor de bijdrage die de land- en tuinbouw kan hebben bij de opwekking van duurzame energie. De raadsleden hebben het werkbezoek als erg positief ervaren, afgesproken is het overleg een vervolg te geven.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
Meer weer