Nieuwe vakbeurs voor vollegrondstuinbouw

Nederland is een nieuwe vakbeurs voor de vollegrondstuinbouw rijker. Vakbeurs Vollegrond gaat eind november de Tuinbouw Relatiedagen in Venray vervangen en richt zich voortaan specifiek op de vollegrondstelers.

Nieuwe+vakbeurs+voor+vollegrondstuinbouw
© Vakbeurs Vollegrond

Dat laat de beursorganisator Easyfairs Evenementenhal weten. Volgens Carolien van den Bosch heeft de organisatie uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen van de bezoekers. 'Een beurs voor de vollegrondsgroenten was er nog niet. We houden daarnaast nog de beurs voor de glastuinbouw in Gorinchem.'

Verder zal er veel aandacht zijn voor kennisdeling, geeft Van den Bosch aan. 'Netwerken vinden de bezoekers belangrijk, maar kennis opdoen wordt nog belangrijker gevonden. Hoe we dit gaan invullen is nog niet volledig ingevuld. Wel komt er een speciaal podium waarop bedrijven pitches kunnen houden en daarmee kennis kunnen delen.'

De eerste editie van de beurs vindt plaats op 28 en 29 november 2018 in de Evenementenhal Venray. De organisatie richt zich op alle vollegrondsteelten: 'van groente en fruit tot bollen en zomerbloemen'. 'Dit concept vervult de wensen uit de sector: een event dat zich richt op kennis, innovatie en beleving. We gaan dat realiseren door workshops, demonstraties, kennissessies en proeverijen met producten uit de sector aan te bieden.'

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer