Holland Jersey lanceert twee smaken roomijs

Zuivelproducent Holland Jersey komt met een nieuw product op de markt. Het bedrijf breidt het assortiment uit met roomijs. 'We beginnen met vanille en chocola', zegt directeur Harald Hoffmann.

'Juist die twee omdat daar misschien de kracht van Holland Jersey uitkomt, dat zijn eigenlijk de naturel smaken', vertelt Hoffmann. 'De basissmaken in ijs en daar maken we juist met de term niks eruit niks erin, maken we daar misschien wel het grootste verschil in ijs.'

De Holland Jersey Food Company begon vorig jaar met zes sharemilkers, maar werkt inmiddels samen met vijftien melkveehouders. Het bedrijf lanceerde vorig jaar bij de Albert Heijn een lijn zuivelproducten gemaakt van melk van Jersey-koeien.

Schappen

De melk en yoghurt, kwamen niet lang daarna ook bij de PLUS te liggen.Hoffmann zegt dat de producten vanaf deze zomer ook bij de Jumbo in de schappen ligt. 'Wat mooi is is dat we met de ijs starten bij de DEKA-Markt en Dirk van de Broek, terwijl dat net de supermarkten zijn we nog niet lagen met onze andere zuivel.' Het roomijs ligt vanaf deze week in de schappen van deze twee supermarktenketens.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  16° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
Meer weer