W%2EN%2E+Kramer+importeert+Italiaaanse+ecoploeg
Nieuws
© Eigen Foto

W.N. Kramer importeert Italiaaanse ecoploeg

Importeur en dealer W.N. Kramer uit Burgerbrug brengt een nieuw merk ecoploeg op de markt voor Nederland en België. De ploeg is afkomstig uit Italië, net als de witte Ermo-ploegen die het bedrijf al importeert.

Naast de diepploeg (tot 1,20 meter diep), zandploeg, conventionele kleiploeg en on-land/in-land ploeg van Ermo is de Kramer ECO-ploeg een welkome aanvulling voor de importeur uit Noord-Holland. Kramer is enthousiast over deze ploeg temeer omdat de producent uit Italië ervaring heeft met zowel lichte als zware grond.

De Kramer ECO-ploeg is in diverse variaties en mogelijkheden te verkrijgen. Als eerste is er de enkelvoudige mechanische ploeg. De standaard on-land hydraulisch wentelende ploeg (6 tot 10 schaar) heeft de mogelijkheid om in-land en on-land te ploegen. De mechanische verstelling gaat tot maximaal 20 centimeter. De werkdiepte varieert van 12 tot 25 centimeter en de werkbreedte is maximaal 4 meter, afhankelijk van de omstandigheden.

De compleet on-land hydraulisch variabele ploeg (6 tot 9 schaar) heeft een hydraulische breedteverstelling. Op bijvoorbeeld de 7+1 schaar ploeg varieert de breedteverstelling van 200 tot 360 centimeter. Met de ploeg is zowel on- als in-land te ploegen.

Netto klantprijs

Voor een 7+1 schaar met stro-inleggers, dubbel dieptewiel/transportwiel, mechanische breedteverstelling van 290 tot 320 centimeter is de netto klantprijs 18.750 euro (exclusief btw). Voorscharen in plaats van stro-inleggers en pneumatisch hydraulisch steenbeveiliging zijn als optie ook leverbaar. De hydraulisch breedte verstelbare ploeg kost 3.000 euro meer (exclusief btw).

Er is bij W.N. Kramer een demonstratie ECO-ploeg (6+1 schaar) mechanische on-land uitvoering beschikbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 14°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 9°
  10 %
Meer weer