Klantportaal van NAK gaat donderdag live

Het nieuwe Klantportaal van de NAK gaat donderdag om 9 uur live. Tijdens de telersvergadering is een promotiefilm getoond.

Klantportaal+van+NAK+gaat+donderdag+live
© Eigen Foto

Het Klantportaal biedt telers veel mogelijkheden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf de persoonsgegevens aanpassen, contactpersonen toevoegen en de nieuwsvoorkeur instellen. Ook zijn de functionaliteiten en applicaties op het Klantportaal afgestemd op het klantprofiel.

Er is een berichtenbox die een centrale rol speelt in de communicatie. Hierin ontvangen klanten een bericht als er een nieuwe factuur klaar staat op het Klantportaal. Op het Klantportaal is een informatiefilm beschikbaar, waarin de mogelijkheden en de werking te zien zijn.

Om te zorgen voor een goede overgang van het NAK-Loket naar het Klantportaal is het NAK-loket vanaf woensdag 31 januari om 19 uur niet meer bereikbaar. Op donderdagochtend 1 februari kunnen klanten vanaf 9 uur inloggen op het nieuwe Klantportaal.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer