Recordaantal+bezoekers+vakbeurs+Sitevi
Nieuws
© Eigen Foto

Recordaantal bezoekers vakbeurs Sitevi

Vakbeurs Sitevi voor de wijn- en olijfolieproductie en fruit- en groenteteelt is bezocht door ongeveer 57.000 mensen. Dat is 5 procent meer dan de voorgaande editie in 2015.

De Sitevi vond plaats van 28 tot en met 30 november 2017 in Montpellier, in Zuid-Frankrijk. De 1100 exposanten waren afkomstig uit 25 landen, een stijging van 10 procent ten opzichte van de vorig editie. De Sitevi presenteerde ruim driehonderd nieuwe producten en organiseerde uitwisselingen en ontmoetingen om bezoekers concrete oplossingen te kunnen bieden voor vraagstukken in de drie sectoren.

De beurs kende een opmerkelijke groei van het aantal internationale bezoekers. Deze waren afkomstig uit ruim zestig landen, tegen 52 landen in 2015. Tijdens de 40-jarige beurseditie waren er veertig conferenties en workshops, met in totaal tweeduizend deelnemers. Robotica was één van de thema's. De eerstvolgende beurseditie van de Sitevi is van 26 tot en met 28 november 2019.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  12° / 10°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 8°
  70 %
 • Vrijdag
  16° / 12°
  20 %
Meer weer