Flink geboden op varkensrechten Oost

BVA-Auctions veilt op dit moment 6.044,3 varkensrechten via een online executieveiling. Het gaat om vijf kavels.

Flink+geboden+op+varkensrechten+Oost
© Twan Wiermans

Er wordt op internet flink geboden op de rechten, meldt Samara Lagerweij van het BVA-hoofdkantoor. De hoogte van de prijzen? 'Nog te vroeg voor conclusies', zegt Lagerweij.

De executieveiling startte op 17 november en eindigt volgende week woensdag. De online-bieders kunnen dan de ontknoping live meemaken in het kantoor van BVA in Amersfoort. Ook vandaar kan nog tot de sluitingstijd worden geboden.

Beslag gelegd

De veiling wordt gehouden in opdracht van de beslaglegger en staat onder toezicht van deurwaarder Kamphuis Menderink in Almelo. De rechten zijn afkomstig van het bedrijf van Wichers Schreur in het Overijsselse Mariënheem. Wie de beslaglegger is, wordt niet meegedeeld.

Lagerweij meldt dat de rechten volledig benutbaar zijn, dat er geen blokkaderecht is gevestigd en dat er geen andere beslagen zijn ingeschreven. Ook zijn de rechten niet verleased. De betrouwbaarheid is 100 procent gegarandeerd, zegt BVA.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  22° / 8°
  0 %
 • Zondag
  20° / 9°
  0 %
Meer weer