Zuivelnotering%3A+boter+plust+door
Nieuws
© Boerenbusiness

Zuivelnotering: boter plust door

De populariteit van boter in combinatie met een beperkt aanbod geeft een extra boost aan de notering van boter. Die plust deze week 15 euro door naar 665 euro.

Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde officiële zuivelnoterigen van deze week. Het is ook het enige product bij deze noteringen dat een stijging laat zien. De notering van ol verstuivingsmelkpoeder bleef deze week ongewijzigd op 310 euro.

Min 2 euro

De overige producten in deze notering lieten een min zien van 2 euro. Zo zakte magere melkpoeder extra kwaliteit naar 172 euro, terwijl de prijs voor mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine daalde naar 168 euro. Weipoeder kwam door deze lichte prijsval op 79 euro uit.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer