Steenwolmat+op+maat+voor+tomaat+en+paprika
Nieuws
© Grodan

Steenwolmat op maat voor tomaat en paprika

Grodan heeft twee gewasspecifieke steenwolmatten op de markt gebracht. De nieuwe Grodan Supreme paprikamat en de verlengde Grodan Elite mat voor tomaat.

Beide producten koppelen volgens de fabrikant het brede stuurbereik aan maximale doorworteling, groeikracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor zijn de gewassen in de juiste balans voor een hoge productie en kwaliteit.

De nieuwe steenwolmatten zijn gebaseerd op een technologie die een snelle en volledige verversing van het voedingswater in de mat mogelijk maakt. Ook wordt hiermee het water beter verdeeld en het stuurbereik vergroot. Dat resulteert in een volledige, fijn vertakte doorworteling, extra groeikracht en een vitale en homogene plant die meer produceert.

Jaarrond

Beide matten zijn ideaal voor jaarrond maximaal telen bij een efficiënte inzet van water, voedingsstoffen en energie. In 2017 worden de producten in de Benelux geïntroduceerd, in 2018 volgen andere markten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
 • Zondag
  15° / 12°
  50 %
Meer weer