GroenTechniek Holland groeit naar 12 hectare

GroenTechniek Holland (GTH) gaat dit jaar groeien. Met nog ruim drie maanden te gaan schreven zich al ruim 140 deelnemers in, waarmee 80 procent is volgeboekt.

Marktleiders

GroenTechniek+Holland+groeit+naar+12+hectare
© Eigen Foto

Beursorganisator Willem Bierema heeft daarom besloten om het beursterrein voor deze derde editie van Nederlands grootste groene vakbeurs te vergroten en uit te breiden van negen naar twaalf hectare. 'Op dit grotere beursterrein kunnen we alle deelnemers een gunstige plaats bieden en is daarnaast nog volop ruimte voor het demonstreren en live testen van alle machines van de verwachte 450 merken.'

Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn weer van de partij, waaronder de toonaangevende merken als John Deere, Kubota, Jean Heybroek, Stiga, New Holland, Toro, Husqvarna, Stihl, JCB, Roberine, Van der Haeghe, C. van der Pols, Wim van Breda, Honda, Mechan Cultuurtechniek en Mercedes Benz.

Bierema: 'Daarnaast zien we een verbreding in het aanbod vanuit de reinigingssector met onder meer Ravo Benelux en Memo Europe, en met bedrijven binnen de bosbouw zoals Woodmizer Nederland, Haecksler en Angenendt. Ook gereedschappen voor Tuin & Park zijn volop te zien, onder meer bij De Boer Drachten, DeWalt, Stanley Black & Decker en Facom.'

Innovaties

Onder de getoonde 450 merken zijn veel innovaties die allemaal meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op GTH. Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 7 augustus, daarna kiest de vakjury de nominaties. De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 12 september.

De tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals die werkzaam zijn in de openbare ruimte is van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen en is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer