Gelato+van+geitenmelk+in+vriesvak+Albert+Heijn
Nieuws
© Loes Koudstaal

Gelato van geitenmelk in vriesvak Albert Heijn

Nieuw in het vriesvak bij Albert Heijn is Goats Goodness. Een biologisch, ambachtelijke gelato gemaakt van geitenmelk van boerderij 't Groenewout in Dirksland.

Gelato is ijs dat op Italiaanse wijze is bereid. Kenmerkend voor de gelato is het romige gevoel in de mond terwijl het veel minder vet bevat dan roomijs. Het gebruik van geitenmelk maakt het ijs lichter verteerbaar waardoor het minder zwaar op de maag valt.

Het verhaal achter Goats Goodness begint op de boerderij 't Groenewout waar Loes en Arjen Koudstaal met veel passie en plezier een biologische geitenhouderij runt. Loes heeft naast nog een passie: ijs maken. 'Na een lang ontwikkeltraject is het ons gelukt om een fantastisch biologisch gelato te maken', zegt het echtpaar trots.

Romige mondgevoel

Kenmerkend voor hun gelato noemen Loes en Arjen Koudstaal het romige mondgevoel terwijl het ijs veel minder vet bevat dan roomijs. Door het gebruik van geitenmelk is het product lichter verteerbaar waardoor het minder zwaar op de maag valt.

Goats Goodness is verkrijgbaar in de smaken in de smaken aardbei, vanille, chocolade en pistache. Goats Goodness gelato ligt nu in de diepvries bij 353 Albert Heijn-vestigingen in Nederland en België.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
 • Zaterdag
  14° / 9°
  90 %
 • Zondag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer