Gelato van geitenmelk in vriesvak Albert Heijn
Nieuw in het vriesvak bij Albert Heijn is Goats Goodness. Een biologisch, ambachtelijke gelato gemaakt van geitenmelk van boerderij 't Groenewout in Dirksland.
Gelato is ijs dat op Italiaanse wijze is bereid. Kenmerkend voor de gelato is het romige gevoel in de mond terwijl het veel minder vet bevat dan roomijs. Het gebruik van geitenmelk maakt het ijs lichter verteerbaar waardoor het minder zwaar op de maag valt.
Het verhaal achter Goats Goodness begint op de boerderij 't Groenewout waar Loes en Arjen Koudstaal met veel passie en plezier een biologische geitenhouderij runt. Loes heeft naast nog een passie: ijs maken. 'Na een lang ontwikkeltraject is het ons gelukt om een fantastisch biologisch gelato te maken', zegt het echtpaar trots.
Romige mondgevoel
Kenmerkend voor hun gelato noemen Loes en Arjen Koudstaal het romige mondgevoel terwijl het ijs veel minder vet bevat dan roomijs. Door het gebruik van geitenmelk is het product lichter verteerbaar waardoor het minder zwaar op de maag valt.
Goats Goodness is verkrijgbaar in de smaken in de smaken aardbei, vanille, chocolade en pistache. Goats Goodness gelato ligt nu in de diepvries bij 353 Albert Heijn-vestigingen in Nederland en België.
Bekijk meer over:
Lees ook
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Nieuwste video's
Kennispartners
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Vicon Fanex 1404C schudder
2018, € 19.250
-
John Deere Zitmaaier / tuintrekker Z335E (ZOB) #29558
Gebruikt, P.O.A.
-
Iseki TG 6370
2017, P.O.A.
-
Massey Ferguson 5S.115 Dyna-6
2022, P.O.A.
Vacatures
Accountmanager Binnendienst
AgriPers - Wageningen
Proefveldmedewerk(st)er
Corteva agrisciences - NL
Technisch Manager Programma Natura 2000
Provincie Overijssel - Zwolle
Docent veehouderij
Landstede MBO - Raalte
Meewerkend bedrijfsleider (m/v) op een modern en ondernemend melkschapenbedrijf
ATT Agro - Den Burg, Texel
Weer
-
Donderdag5° / 3°20 %
-
Vrijdag4° / 2°10 %
-
Zaterdag6° / -1°70 %