Verba Pigletfeeder krijgt uitneembare trog

De Verba Pigletfeeder krijgt een gemakkelijk uitneembare trog zodat die makkelijker te reinigen is. Verbakel bv presenteert het nieuwe model van pigletfeeder tijdens de LIV in Venray van 14 tot en met 16 maart.

Verba+Pigletfeeder+krijgt+uitneembare+trog
© Verbakel bv

'Biggen krijgen vaak melkproducten via de trog van de Pigletfeeder. Wanneer in een later stadium wordt overstapt op droogvoer moet de rvs-trog goed gereinigd worden. Een arbeidsintensieve en niet zo geliefde klus', zegt Verbakel-directeur Jeroen Gloudemans over de achtergronden van het nieuwe type.

Eenvoudig out en in

In het nieuwe type Pigfeeder kan de trog gemakkelijk worden uitgenomen en ook weer gemakkelijk worden teruggeplaatst. De trog wordt vastgezet met een simpele beweging, zegt Gloudemans. De optie is leverbaar tegen een geringe meerprijs. De voerautomaat heeft een voerbunker van 10 liter. De Pigfeeder met vaste trog blijft gewoon leverbaar.

Verbakel ontwikkelde de uitneembare trog naar aanleiding van vragen van klanten. Het bedrijf werkt met korte lijnen, waardoor klantenvragen snel kunnen worden opgepakt. Verbakel produceert de Verba Pigfeeder sinds 2010 in de eigen fabriek in Sint Oedenrode.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer