Flynth+neemt+Rombou+over
Nieuws
© Flynth

Flynth neemt Rombou over

Het ingenieursbureau Rombou wordt per 1 januari 2017 100 procent dochter van advies- en accountantsorganisatie Flynth. Dat zijn de twee partijen in goed overleg overeengekomen. Het belang dat LTO Noord in Rombou heeft, wordt overgenomen door Flynth.

Voorzitter Jakob Bartelds en directeur Roland Kip van LTO Noord, Bas Hiddink en Ronald Houtveen van Flynth en Joost Overbeek van Rombou tekenden gisteren bij Weidevol natuurboerderij in Zwartsluis de overeenkomst. Deze natuurboerderij is een project van Rombou.

De samenwerking tussen LTO Noord en Rombou blijft gehandhaafd. Kip: 'Rombou is en blijft van toegevoegde waarde bij wat wij leden willen bieden. Bij Flynth heeft Rombou een beter en breder perspectief in een omgeving waar het gaat om individuele advisering.' Rombou is op 1 januari 2012 gestart op initiatief van LTO Noord en Flynth,

Groei

Overbeek, directeur van Rombou ziet uit naar de intensivering van de samenwerking 'Samen met Flynth kunnen we onze marktpositie op het gebied van bedrijfsontwikkeling en groei verder versterken.'

Houtveen voegt daaraan toe: 'Er werd al nauw samengewerkt tussen de adviseurs van Flynth en Rombou. Zo zijn er de afgelopen jaren mooie projecten opgepakt en afgerond. Rombou is een waardevolle aanvulling gebleken op de dienstverlening van Flynth.'

Hidding: 'Daarbij zal naast de agrarische markt ook de MKB-markt verder ontgonnen worden.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
Meer weer