Vicon rotorhark Andex 1304 heeft hoge capaciteit

De nieuwe Andex 1304 hark van Vicon is ontwikkeld voor de zwaarste omstandigheden. Met een werkbreedte van 10 tot 12,50 meter heeft de machine een grote capaciteit.

Vicon+rotorhark+Andex+1304+heeft+hoge+capaciteit
© Foto: Vicon

De werk- en zwadbreedte van de Andex 1304 is onafhankelijk van elkaar in te stellen. Het is daardoor mogelijk om een smal zwad te creëren bij toch een effectieve werkbreedte van 12,50 meter.

De Andex 1304 is ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken. Er zijn geen geavanceerde sensoren of gecompliceerde technieken nodig.

Simpele werking

De rotoren zijn uitgerust met de onderhoudsvrije ProLine aandrijving, gebouwd voor zelfs de zwaarste omstandigheden. Er wordt geen tijd verspild aan onderhoud en smeren. De bediening heeft een handig design en een aantal voorkeuzes voor een snelle en simpele werking.

Om de productiviteit te verbeteren, komt de Andex 1304 met een slim kopakkersysteem. Bovenop de hoge bodemvrijheid tijdens het keren op de kopakker is het ook mogelijk om de tijdsvertraging van de achterste rotoren af te stemmen op rijsnelheid en omstandigheden. Dit is simpel en handmatig in te stellen.

Transporthoogte

Tijdens het transport over de weg is het alleen nodig om de rotoren omhoog te klappen. De transporthoogte blijft met gemonteerde tandarmen onder de 4 meter. Voor opslag is het mogelijk om alle tandarmen af te nemen, zodat een hoogte overblijft van 3,45 meter.

De Andex 1304 heeft twaalf armen per rotor en weegt 4.700 kilo. Met de compleet nieuwe Andex 1304 biedt Vicon nu drie verschillende modellen vierrotorharken met werkbreedtes van 10 tot 15 meter.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer