Nieuwe gebiedscommissies in Drenthe

Gedeputeerde Henk Jumelet heeft afgelopen week twee bestuurscommissies geïnstalleerd: één voor de Drentsche Aa en één voor De Hunze.

Nieuwe+gebiedscommissies+in+Drenthe
© Harry Tielman

De commissies hebben als voornaamste taak om in goede samenhang met de omgeving en partners te werken aan de opgaven voor natuur, water, recreatie en landbouw in de beide gebieden.

Gebiedscommissie Drentsche Aa

De bestuurscommissie Drentsche Aa bestaat uit onafhankelijk voorzitter Marco Out, Theun Wijbenga (gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo), Ans van Wijk (Staatsbosbeheer), Aart Brinkman (melkveehouder in Ekehaar), Albert Velema (Drents Particulier Grondbezit) en Bert van Guldener (secretaris Prolander).

Gebiedscommissie Hunze

De bestuurscommissie Hunze bestaat uit: Onafhankelijk voorzitter Trynstje Slagman, Freek Buijtelaar (gemeente Borger-Odoorn), Theun Wijbenga (gemeente Tynaarlo), Henk Heijerman (gemeente Aa en Hunze), Edwin Van Liempd (namens Het Drentse Landschap, de terreinbeherende organisaties en de Natuur en Milieufederatie Drenthe), Fien Heeringa (waterschap Hunze en Aa's), Hans Menting (LTO Noord), Henk Jumelet (provincie Drenthe) en Frits Foekema (secretaris Prolander).

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer