Zeeland sluit wegen af vanwege verbreding N62

Provincie Zeeland heeft besloten een aantal wegen en weggedeelten af te sluiten wegens verbreding van de Tractaatweg (N62). De te onttrekken oostelijke parallelweg is nu nog onderdeel van het Kwaliteitsnet Landbouwverkeer.

De Tractaatweg maakt deel uit van de doorgaande verbinding (N62) tussen de rijksweg nabij Goes (A58) en de Belgische grens. Momenteel is de capaciteit van de Tractaatweg maximaal benut. Om ook in de toekomst een veilige en goede verkeersafwikkeling te kunnen garanderen, heeft provincie Zeeland het initiatief genomen de Tractaatweg te verbreden.

Om deze verbreding uit te voeren, is het noodzakelijk dat een aantal bestaande weggedeelten aan het openbaar verkeer worden onttrokken. Hinder voor weggebruikers wordt zoveel mogelijk voorkomen. Bestemmingen in of nabij het betrokken gebied blijven in de nieuwe situatie bereikbaar.

Route aangepast

In samenspraak met de vertegenwoordigers van gebruikers van landbouwvoertuigen, ZLTO en Cumela Nederland, is de doorgaande route aangepast en loopt in de nieuwe situatie tussen de Axelse Sassing en Zwartenhoek aan de westzijde van de Tractaatweg, via onder andere de nieuw te realiseren infrastructuur.

Provincie Zeeland verwacht dat de wegwerkzaamheden in 2017 starten.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer