Nieuwe Oogst TV toont FastFoldPlus op ATH

Nieuwe Oogst TV houdt de bezoekers van de AgroTechniek Holland (ATH) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op de beurs. Een van de noviteiten tijdens de Beurs AgroTechniek Holland is de FastFoldPlus van Agrifac.

Het is een snel en makkelijk in- en uit te vouwen spuitboom speciaal geschikt voor kleine Nederlandse percelen.

AgroTechniek Holland is het grootste landbouwevenement van Nederland waar honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie tonen. Nieuwe Oogst TV is aanwezig op de beurs.

De landbouwbeurs vindt plaats van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 in Biddinghuizen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer