Nieuwe+Oogst+TV+toont+Veenhuis+Nutriflow+op+ATH
Nieuws
© Johan Wissink

Nieuwe Oogst TV toont Veenhuis Nutriflow op ATH

Nieuwe Oogst TV houdt de bezoekers van de AgroTechniek Holland (ATH) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op de beurs. Een van de noviteiten is de Veenhuis Nutriflow precisiebemester.

Met de bemester kan mest optimaal worden benut door de mogelijkheid om stikstof en fosfaat optimaal toe te dienen. In samenwerking met CAH Vilentum in Dronten en werktuigenvereniging Emmen wordt de machine in praktijk getest.

AgroTechniek Holland is het grootste landbouwevenement van Nederland waar honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie tonen. Nieuwe Oogst TV is aanwezig op de beurs.

De landbouwbeurs vindt plaats van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 in Biddinghuizen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer