L'art de Fleurette beste snijbloemconcept

De 'L'art de Fleurette' van Celine Blomberg is uitgeroepen tot meest innovatieve snijbloemconcept.

L%27art+de+Fleurette+beste+snijbloemconcept
© Celine Blomberg

Via OnlineChallenges zocht het programma Waard&vol Groen van SIGN in de afgelopen maanden naar een innovatief, slim en ruimtebesparend concept voor snijbloemen in huis.

In het programma werken Stichting Innovatie Glastuinbouw en het ministerie van Economische Zaken samen. Achterliggend doel is het motiveren van consumenten om snijbloemen in huis te halen.

Lijst

Bij het concept van Blomberg worden bloemen voor een lijst geplaatst. Dit is slim te combineren met persoonlijke posters, (foto)herinneringen of schilderijen.

Het is in iedere ruimte in huis te plaatsen en is ook te koppelen aan een bloem-moment, bijvoorbeeld aan een herinnering. Ook is het te gebruiken zonder bloemen en nodigt het uit bloemen erin te zetten.

Blomma Lätt

De tweede prijs ging naar 'Blomma Lätt' van Kiki Calis en Marieke Schut: een bloemenvaas met led-verlichting die op diverse manieren een plek in huis kan krijgen.

De derde prijst ging naar de 'Blomma spiegel' van Edwin de Brabander: een spiegel waarvoor één of twee vazen te plaatsen zijn. De spiegel met bloemen geeft een ruimtelijk effect.

Criteria

De inzendingen moesten voldoen aan vijf criteria: vernieuwend & origineel, look & feel, gebruiksvriendelijk, haalbaar en professioneel onderbouwd.

In totaal werden 170 zeer diverse concepten ingediend. De winnende drie ideeën worden na de zomer verder ontwikkeld in een cocreatie dag.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  6° / 3°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  3° / -1°
  10 %
Meer weer