LTO: omgevingsbewust ondernemen loont

Na bijna een jaar waarnemend voorzitter te zijn geweest constateer ik dat er veel is gebeurd in de afgelopen periode. Er waren momenten waarop de vlag uit kon vanwege behaald succes, en momenten waarop we als LTO de wind flink van voren kregen.

LTO%3A+omgevingsbewust+ondernemen+loont
© Ulco Wesselink

Ik heb veel waardering voor de wijze waarop leden, bestuurders en medewerkers bij LTO zich inzetten voor onze belangen. Dankzij u zijn we vaker partner of initiatiefnemer.

Wij weten zelf wat goed voor ons is en welke maatschappelijke verantwoordelijkheid we hebben. Communicatie, veiligheid, leefbaarheid en bevolkingsopbouw spelen daarbij een rol. Ik noem het omgevingsbewust ondernemen.

Voordelig

We zijn zelf en in de externe samenwerking pluriform, en dat is voordelig. Partners zijn Glaskracht, de KAVB en NFO, maar ook Comore, NetViswerk, Kadaster, BBZ en BoerenNatuur.nl. Ook zijn producenten- en branche-organisaties gestart met onze hulp.

Voor LTO Noord geldt dat de vereniging er financieel goed voor staat. Ook het meerjarenperspectief is positief. We kunnen daardoor samen met anderen investeren en resultaten boeken. De regiovorming binnen LTO Noord is voortvarend opgepakt.

Vertrouwen

Ik dank u voor het vertrouwen dat u de afgelopen periode had in mij. Een periode waarin ik vanuit mijn verschillende rollen als waarnemend voorzitter in het algemeen bestuur, als lid van het Federatiebestuur en de Federatieraad en als portefeuillehouder Omgeving heb willen bijdragen aan onze belangen.

Dat deed ik met plezier, overtuiging en volledige inzet. Uitdagingen blijven bestaan. Waarbij ik alle vertrouwen heb in de nieuwe voorzitter en hem veel succes wens!

Annette van Velde
LTO Nederland
Portefeuillehouder Omgeving
@AnnettevanVelde

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer