Levend+vee+primeur+ATH+Biddinghuizen
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Levend vee primeur ATH Biddinghuizen

Op AgroTechniek Holland (ATH) in september komen (melk)veehouders volop aan hun trekken. Er is voor het eerst levend vee aanwezig.

De finalisten van de 9e editie van De Beste Boerenkoe zijn aanwezig voor de eindronde van deze verkiezing rond de meest duurzame koe.

Ook de afsluiting van Jaar van het Kalf krijgt zijn beslag op de ATH, met alles van bevruchting tot melkvaars en aandacht voor meer melk met minder, beter en gezonder jongvee.

Kennisuitwisseling

Beide evenementen worden omringd door kennisuitwisseling en demonstraties en georganiseerd door Melkvee van Agrio.

Bij WUR Dairy Campus krijgen de bezoekers van AgroTechniek Holland een innovatieve driedimensionale stallentour te zien.

Naast levend vee komen de fabrikanten van alle toonaangevende merken in de hooi- en weidebouw, trekkers en mesttechniek naar de vakbeurs.

Driekwart vol

‘De vooruitzichten zijn goed, want met nog vijf maanden te gaan is al driekwart van de drie expositievelden volgeboekt’, zegt beursmanager Willem Bierema.

De ATH vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 september in Biddinghuizen. De afgelopen drie edities waren goed voor meer dan 450 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
 • Woensdag
  17° / 6°
  20 %
 • Donderdag
  17° / 6°
  70 %
Meer weer