Compacte+Robusta+155+WK+pomptankwagen
Nieuws
© Schuitemaker

Compacte Robusta 155 WK pomptankwagen

Machinefabrikant Schuitemaker in Rijssen brengt de Robusta 155 WK pomptankwagen op de markt. De vraag naar deze compacte, laag gebouwde tank kwam vooral vanuit het buitenland.

De Robusta tankwagens zijn er in bemestings- en transportuitvoeringen. Ze zijn te verkrijgen in een-, twee-, drie- en vierasseruitvoeringen. De tanks zijn standaard uitgevoerd met een draaizuigerpomp in combinatie met een snijfilter voor de pomp.

Met name vanuit de exportmarkten kwam bij Schuitemaker de vraag binnen naar een compacte, laag gebouwde tank voor een aantrekkelijke prijs. Maar de Robusta 155 WK pomptankwagen, met een inhoud van 15.500 liter, is natuurlijk ook voor de binnenlandse markt beschikbaar.

Bodemdruk

Met de banden 750/60 R 30,5” Alliance A390 is de bodemdruk gering. Onderaankoppeling met Scharmuller K80 aanspanning en hydraulische geveerde trekdissel zorgen voor een goede bestuurbaarheid van de pomptankwagen. Aan de achterkant is de aanbouwmogelijkheid voor een driepunts- of vierpuntshefinrichting.

Voor het vullen van de tanks zijn er meerdere mogelijkheden zoals een zijaansluiting aan de linker- of rechterkant, een verticale aandokarm of een verticale zuigarm.

Er is ook aan de bestuurder gedacht door de optionele Profi elektrische/hydraulische bediening. Bij de standaarduitrusting behoort eveneens een enkelzijdige groothoek Powerdrive koppelas en ledwegverlichting.
De Robusta 155 WK pomptankwagen is vanaf nu leverbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 10°
  10 %
Meer weer